Verander de decoratie van jouw huis met rolgordijnen

Verander de decoratie van jouw huis met rolgordijnen

Verander de decoratie van jouw huis met rolgordijnen

 

Met de komst van het einde van het jaar komt de wens om de inrichting van het huis te veranderen. Het meubilair veranderen, de muren verven, nieuwe decoratieve voorwerpen kopen, kortom, met een goede planning is het mogelijk om de omgeving te vernieuwen met elegantie en stijl.

Er is nog een eenvoudige manier om ruimtes een meerwaarde te geven met snelle transformaties die de functionaliteit en de personalisatie kunnen verhogen: door de gordijnen te veranderen!

Voor wie op zoek is naar een totaal vernieuwend, kwalitatief hoogstaand en duurzaam product voor woningdecoratie, zijn rolgordijnen een uitstekende optie.

Rolgordijnen: vernieuw jouw huisdecor met verfijning

Rolgordijnen combineren veelzijdigheid en praktisch nut met kleuren, elementen en texturen die de lente, zomer, herfst en winter oproepen, en kunnen jouw huis elk seizoen op een andere manier vernieuwen.

Er zijn ontelbare prints en texturen van verschillende tinten, die het ontwerp persoonlijk en vernieuwend maken. De enkele of dubbele rolgordijnen volgen de concepten van duurzaamheid en weerstand en bieden privacy en functionaliteit aan de omgeving. Vooral een duo-rolgordijn is tegenwoordig erg populair.

Hoe kies je een rolgordijn?

Veelzijdigheid is in feite een van de belangrijkste voordelen bij het kiezen van een rolgordijn. Hij kan onder meer worden gebruikt in kantoren, balkons, eetkamers en slaapkamers.

Zelfs in keukens en badkamers wordt het model aangegeven – in deze gevallen is het echter belangrijk aandacht te besteden aan de keuze van de stof, aangezien deze ruimten veel vocht en vet produceren.

De slaapkamers en woonkamers met TV kunnen bijvoorbeeld kiezen voor het rolgordijn met verduisterende stof, om de lichtinval te verhinderen en het gevoel van behaaglijkheid te verhogen.

In omgevingen met veel lichtinval kan het rolgordijn met zonneweefsel worden geïnstalleerd, om meer thermisch comfort te bieden en te voorkomen dat de zonnestralen meubilair en decoratieve voorwerpen beschadigen.

Welke stof te kiezen

Wat de keuze van de stofkleuren betreft, zal alles afhangen van het soort project. Als het de bedoeling is het natuurlijke licht optimaal te benutten, zijn lichte kleuren het meest geschikt.

Echter, donkere stoffen, wanneer geplaatst in kantoren of omgevingen met TV helpen de helderheid van de schermen te verminderen, waardoor het visuele comfort bij het gebruik van de apparatuur wordt verbeterd.

 

Wil je een nieuw rolgordijn kopen? Ilumio.nl is de specialist in alle raamdecoratie.

Reacties zijn gesloten.